Honesuki

Japonský typ vykosťovacího nože. Díky svému trojúhelníkovému tvaru a ostré špičce se skvěle hodí ke zpracování drůbeže a ryb. Svou délkou pak skvěle zastoupí Gyuto při krájení masa. Někdy se používá i k loupání a okrajování ovoce a zeleniny.

Honesuki má oboustranné ostří. Vyrábíme je ve formě Migaki, Kuro-uchi, Tsuchime, Yasurime.

  • 19418 kalená na hamon
  • Hamon Notare, Nioi, Utsuri, Nijuba
  • Tsuchime finish
  • ručka stabilizovaný topol tónovaný do fialova / eben

Rozměry:

  • cca 3 mm tlustá ve hřbetu
  • délka nože 33 cm
  • ostří 18,5 cm
  • ručka 13,5 cm
  • 19418 kalená na hamon
  • výrazná Nioi, Utsuri, výrazná Nijuba
  • ručka stabilizovaný topol tónovaný do modra / lípa

Rozměry:

  • cca 3 mm tlustá ve hřbetu
  • délka nože 35 cm
  • ostří 20,5 cm
  • ručka 13,5 cm

Nůž dělaný na zakázku při příležitosti 50tých narozenin.

  • 19191 kalená na hamon
  • Hamon Hitatsura, Nioi, Ashi
  • ručka stabilizovaná lípa / rohovina vodního buvola

Rozměry:

  • cca 3 mm tlustá ve hřbetu
  • délka nože 35 cm
  • ostří 20 cm
  • ručka 14 cm
  • 19312 kalená na Hamon
  • Nioi, Utsuri
  • Yasurime finish
  • ručka stabilizovaný topol tónovaný do fialova / lípa

Rozměry:

  • cca 3 mm tlustá ve hřbetu
  • délka nože 35 cm
  • ostří 20,5 cm
  • ručka 13,5 cm